6årig pojke? åldersnojja? RYNKOR? schizofren?

Hur kul är inte det här då?
Jag vaknar, går och tvättar av mig som vanligt och när jag sedan kollar i spegeln ramlar jag seriöst bakåt och får en rejäl käftsmäll. Vem fan är jag?
Jag känner inte igen mig längre när jag kollar i spegeln.
Det är ju gött, man kan tro att jag sprungit iväg och kommit tillbaka som en schidzofren, hur det än stavas så förstår ni vad jag menar.
Men det är fööör fult när man tror att man ska se ut på ett sätt, jag menar. Jag har ju sett mig själv i spegeln förr, ett x antal gånger. Jag är ju tjej? HELLO!?!
Men jag får ändå fel bild av mig så när jag kollar i spegeln ser jag ut som en helt annan person. Kanske det har med drömmen jag hade när jag var magsjuk. Jag kanske seriöst tror att jag är en 6 årig rappare? eller. Är jag det?
Det här är iallafall något jag måste ta tag i. Kanske måste jag satsa på könsbyte?
Näe, nu ska jag sluta spekulera, försöka hitta mitt rätta jag, varesig det är pojke eller flicka, och dra iväg till skolan, är i vanliga fall ledig på tisdagar, men idag ska jag göra ett prov i filosofi och sen har vi ju projektarbetsvecka så jag måste slå mig ner vid en dator och redigera bilder. göttmos. or not?

Kände att den här bilden passar utmärkt för detta inlägg. Precis sådär jag känner mig!
AAAH
Jag kanske har åldersnojja? jag kanske börjar ana små rynkor mitt i facet...
oh lord..
vart ska detta sluta?

18-3-10

Igår var jag ständigt ute och letade efter en lägenhet i stockholmsområdet, vilket inte är det lättaste att få tag på. Man måste tillockmed betala på alla sidor för att bli medlem och kunna leta. typiskt!

Senare på kvällen åkte jag och tränade, gick inge vidare bra eftersom jag hade ont i magen och mådde illa och det resulterade att jag hamnade i magsjuka. IGEN!
Så nu är jag liggande med illamående och tynar bort min kropp. känns så underbart det här!

Nu är det back to bed och hoppas att jag kanske får bli frisk snart.. Gud har ju något emot mig.

one blood!

Systrar.. vi delar samma blod. Vi alla 3 kommer från samma mor och samma far, vi kan inte göra annat än att älska varandra.
Vi som alla andra bråkar självklart emellanåt, men innerst inne så finns den där syskonkärleken som är äkta.

Men vi älskar varandra, det kommer alltid vara vi.

Sandra, Johanna och Emelie
-ni gör min dag

bantningskur

I tisdags drog jag och några tjejer för en shoppingtur till Sundsvall. Var meningen att vi skulle leta klänning till studenten och skor till bal och sånt där, men det var det naturligtvis inte. Jag gjorde däremot rena kapet på Monki, min favorit affär... ja det är verkligen det. Faktist!
Kommer väl upp bilder senare kanske, inte för pigg just nu. För att komma till dagens nu då!

Jag har inte ätit mat sedan i onsdags, och det är inte frivilligt. Magsjuka är det värsta jag vet!
Torsdagen minns jag knappt något alls av, blev mestadels sömn, igår var lite bättre.
Idag trodde jag att jag var återställd, delvis åtminstonde. Men ack.... man kan ha fel.
Eftersom jag TROLIGEN har brist på näring efter att inte fått något i magen på några dagar så däckade jag ihop på toaletten och naturligtvis.... där kom illamåendet IGEN. Får nog bli en lugn dag detta med..
Typiskt när man vill njuta av sista dagarna på lovet. ayemen

Men man kan nästan glädjas lite eftersom att jag har haft så otroligt sjuka drömmar dom här dagarna.
En natt drömde jag att jag var ute och gick i skogen med en tjej med många ringar, vi vart rädd för en orm och sprängde ormhuvudet i luften med bara tanken. frent. Sen hittade jag hennes ringar i mossan på en sten så jag tänkte ge tillbaka dom till henne så tog jag en.. skrek till.. för i hålet där var det en humla.

Inatt hade jag däremot en sjukare dröm. Jag var en 6årig pojke som hade skolavslutning i lekis då, förskolan, å så rappade jag pippilångstrumplåten.. såå cooolt, trodde även att jag var honom när jag vaknade strax efter av uttorkning.
Sen när jag somnade om drömde jag att jag sprang till plattan i Stockholm, och kollade när barbiedockor tog studenten, mycket roligt att se. Filmade också med min systemkamera, som man inte ens kan filma med...
Sen gick jag hem till någon kille som var stenrik, vet inte vem detvar, hela hans vardagsrum var trappor.. kan inte förklara hur det såg ut, men soffan var sne iallafall, där blev jag jagad av en humla.. sen vaknade jag av att pappa knackade på dörren..

Man kan roa sig åt ingenting ibland. Nu ska jag nog återgå till sängen med vatten.. Finns nog många som skulle betala för den här bantningskuren. Dock inte jag!


skinnväst

Blivit rätt mycket bilkörning denna vecka, vilket inte är positivt för stackars plånkan... luktar bränt! huvaa..
Igår var det böcks som gällde, vilket var rätt spännande med mycket kul folk! LIsa om någon hade nog roligt, och jag med antar jag eftersom jag minns allt som alla fulla sa, dvs massa TOK!

Måste även ladda upp en bild på en snygg skinnväst som Jossan hittade åt mig i veckan.
Jag går i princip aldrig in på FANNY i stan, eftersom det känns som om det är för överåldriga, men man kanske måste börja nu då!


Skinnvästen, fantastiskt läcker från FANNY, 99 spänn på reahyllan!
Linne från JC.
Coola strumpbyxor från ÅHLENS 129kronor.

REA kan vara det bästa som finns, faktist!


KÖRKORT

Efter mycket om och men, klarade jag i morse min uppskrivning!
Får även skryta med att jag fick 59/65, vilket jag tycker var bra för att vara av mig!

Vid halv 4 hade jag även min uppkörning, vilket jag också klarade, FELFRITT!
Just nu är jag bara sååå lycklig, jag och pappa firar med tårta och hela köret...

Ska snart byta om och fara iväg och hämta upp folk, tror det kommer kännas som om jag bryter mot alla regler som finns när jag kör ensam, men det är fan värt! jag är så jävla nöjd helt enkelt.

Innebandyträning på håstaholmen härnäst, sen hem och äta mer tårta och vara glad över mig själv. Nice det!


Även gjort ett förbannat nice inköp idag, tack jossan som hittade det. Länkar till hennes sida
josefinenilsson.bloggn.se

Kommer upp en bild på det senare :)

RSS 2.0