Finnar eller andra problem med hyn?

Jag, som antagligen alla andra hatar finnar har faktist fått en någorlunda förklaring till VARFÖR dom finns där.
Har ni någongång kännt att finnar alltid dyker upp när det är absolut fel tillfälle? en första dejt tillexempel?

Ibland kan man få finnar eller andra typ av problem med hyn, trots att man är noggrann med sin dagliga rengöring. Vad det beror på? Ja, enligt Dermalogicas experter beror det på i vilket område av ansiktet som finnarna dyker upp. Utifrån det kan de berätta för dig hur du mår och ditt hälsotillstånd, samt hur du ska få ordning på problemen, så kallad Face Mapping.

Det här är deras karta!

Zon 1 & 3:
Traditionellt anses dessa zoner höra samman med urinblåsan och matsmältningssystemet. Du som ofta får utslag och orenheter i det här området kan ha behov av att öka kroppens förmåga till utrensning. Du kan göra det genom att dricka mycket vatten och försöka äta näringsriktig mat.
Zon 2:
Mitten av pannan, området mellan ögonbrynen, hör samman med levern. Tilltäpptheter i det här området kan indikera på en överkonsumtion av alkohol, fet mat och en eventuell allergi mot vissa födoämnen som exempelvis laktosintolerans.

Zon 4 & 10:
Öronen är hyperkänsliga områden förbundna med njurarna. Tycker du att öronen är mycket varma kan det bero på att njurarna är stressade - öka vattenintaget och skär ned på rökning och koffein.

Zon 5 & 9:
Kinderna ger ofta en rättvis bild av problem med andningsvägarna. Rökare och personer med allergier får ofta små, fina, ytliga blodkärl eller tilltäpptheter i det här området.

Zon 6 & 8:
Ögonen är systerorgan till njurarna och kroppens fönster till den allmänna hälsan. Mörka cirklar, ett problem som ofta är ärftligt, kan förvärras av uttorkning och dålig förmåga till utrensning av kroppen.

Zon 11 & 13:

Om du har varit hos tandläkaren och gjort stora ingrepp kan du få problem vid käklinjen, nära öronen.

Zon 12:
Akne eller ökad hårväxt kan vara tecken på hormonell obalans - som kan vara orsakad av extrem stress. Premenstruella utslag är också vanliga på det här området som har samband med den sexuella hälsan.

Zon 14:
Missa inte att stryka på solskydd på halsen och dekolletaget. Dessa områden är ofta bland de första att visa tecken på förtida åldrande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0